Forest Logo SVG

Svadba u Fo’Restu

Vjenčanje o

kakvom ste

oduvijek maštali

Predivno zeleno okruženje, ugodna atmosfera i moderna infrastruktura su dovoljan razlog da najvažniji događaj zajedničkog života započnete u Fo’Restu.

U sklopu Fo’Rest Village Resorta nalaze se i bungalovi, a jedan od  njih je uvijek rezerviran za mladence, što će zasigurno zaokružiti Vaš dan iz snova.

Svečana večera

Bungalovi

Restaurant

Kapelica

Fo’Rest Međugorje je novoizgrađeni moderni resort na ulazu u Međugorje, svojim položajem te vrhunskom opremljenosti nameće se kao mjesto za savršen odmor, bilo da tražite duhovni mir ili samo želite odmak od užurbane svakodnevnice.

Raspolažemo s 40 moderno opremljenih bungalova koji se sastoje od dvije zasebne klimatizirane  spavaće sobe s kupatilima ili jednog komfornog apartmana koji se sastoji od spavaće i dnevne sobe, kuhinje i kupatila.

U našoj ponudi je i hostel sa 60 mjesta kvalitetno i suvremeno opremljen za boravak gostiju koji od smještaja traže puni komfor a u isto vrijeme i slobodu vlastite pripreme obroka te druženja u ugodnom ambijentu.

Svi prostori su klimatizirani i pokriveni besprijekornim wi-fi signalom a za sve goste je osiguran parking u krugu resorta.

Fo’rest Resort se nalazi u Međugorju, na lokaciji bogatoj šumskim zelenilom, koju osim bogate prirode krasi i moderna infrastruktura, zbog čega je scenografija savršena za svadbene fotografije.

Ali scenografija nije sve što nudimo. Hrana koju pripremamo za Vas posebno je prilagođena Vašem ukusu i okusu, servirana na vrijeme, topla i u više nego dovoljnim količinama.

Rezervirajte sastanak

Ukoliko želite dobiti više informacija vezanih za organizaciju Vašeg najvažnijeg dana, slobodno nas kontaktirajte putem maila (info@for-rest.ba) ili na kontakt brojeve
+387 63 830 030 (Viber, WhatsApp) ili +387 36 644 293

Također nas možete pronaći na Facebooku i Instagramu.

Vidimo se!

Apartmani

Bungalovi

Hosteli

Kamp

Odmor za sva osjetila

Smještaj u Međugorju