Forest Logo SVG

Blagdan Uzvišenja svetoga križa u Međugorju

Podsjetimo se kako je u čast Svete godine Otkupljenja 1933/34 godine, potaknuti tadašnjim župnikom fra Bernardinom Smoljanom, međugorski župljani, usprkos velikoj neimaštini, na brdu ponad Međugorja sagradili monumentalni betonski križ visok 8,5 metara i širok 3,5 metra. U njegovo križište su ugrađene relikvije Isusova križa dobvene iz Rima.

Sv. misu na Križevcu do 1981. godine slavili su uglavnom žitelji Bijakovića, Međugorja i njihovi prijatelji iz okolnih župa, a od godine Ukazanja 1981. Križevac je mjesto molitve cijelog svijeta.

I ove godine Križevac će biti mjesto istinske molitve i brojnih zahvala, zbog čega vas sve pozivamo da ovog rujna posjetite Međugorje i iskusite mir kojeg ćete ovdje pronaći.

Za sve hodočasnike koji se odluče posjetiti Međugorje u razdoblju između 10.09. i 12.09. smo pripremili promo cijene smještaja:

– 25,00 € u dvokrevetnoj sobi sa uključenim doručkom (po osobi )
– 40,00 € u jednokrevetnoj sobi sa uključenim doručkom

Za upite i rezervacije nas možete kontaktirati putem Facebooka, Instagrama, e-maila (info@for-rest.ba) ili telefonski (+387 36 644 293) – naše osoblje vam stoji na raspolaganju.

Uspješno održan dječji kamp “Za život s manje boli”

Uspješno održan dječji kamp “Za život s manje boli”

🌟 Bila nam je čast i zadovoljstvo biti domaćini dječjeg kampa "Za život s manje boli - Mi zajedno, a vi kako hoćete". 🌟 👦👧 Ovaj kamp nije bio samo o dijabetesu, već o zajedništvu, edukaciji i zabavi. Svaki dan je bio poseban, ispunjen edukativnim predavanjima i...

Praznik rada u Fo’Restu

Praznik rada u Fo’Restu

🌳 Tražite savršeno mjesto za provesti Praznik rada? Ne tražite dalje! Restoran Borovi 82 i Fo'Rest Village Resort nude vam idealnu kombinaciju ukusne hrane, opuštajuće atmosfere i predivnog prirodnog okruženja. 🍽️ 🔋 Napunite baterije i pripremite se za novi radni...

Uskrsni ponedjeljak u Fo’Restu

Uskrsni ponedjeljak u Fo’Restu

🌳 Ako tražite savršeno mjesto za opuštanje i uživanje u prirodi, na pravom ste mjestu. 🌿 Naša oaza nudi ne samo predivno okruženje za šetnje i dječje igre, već i izvanrednu gastronomsku ponudu koju ne smijete propustiti! 🍽️ Ugrabite priliku za kvalitetno provedeno...

Odmor za sva osjetila

Smještaj u Međugorju