Blagdan Uzvišenja svetoga križa u Međugorju

Za sve hodočasnike koji se odluče posjetiti Međugorje u razdoblju između 10.09. i 12.09. smo pripremili promo cijene smještaja: 25,00 € u dvokrevetnoj sobi sa uključenim doručkom (po osobi ); 40,00 € u jednokrevetnoj sobi sa uključenim doručkom

Podsjetimo se kako je u čast Svete godine Otkupljenja 1933/34 godine, potaknuti tadašnjim župnikom fra Bernardinom Smoljanom, međugorski župljani, usprkos velikoj neimaštini, na brdu ponad Međugorja sagradili monumentalni betonski križ visok 8,5 metara i širok 3,5 metra. U njegovo križište su ugrađene relikvije Isusova križa dobvene iz Rima.

Sv. misu na Križevcu do 1981. godine slavili su uglavnom žitelji Bijakovića, Međugorja i njihovi prijatelji iz okolnih župa, a od godine Ukazanja 1981. Križevac je mjesto molitve cijelog svijeta.

I ove godine Križevac će biti mjesto istinske molitve i brojnih zahvala, zbog čega vas sve pozivamo da ovog rujna posjetite Međugorje i iskusite mir kojeg ćete ovdje pronaći.

Za sve hodočasnike koji se odluče posjetiti Međugorje u razdoblju između 10.09. i 12.09. smo pripremili promo cijene smještaja:

– 25,00 € u dvokrevetnoj sobi sa uključenim doručkom (po osobi )
– 40,00 € u jednokrevetnoj sobi sa uključenim doručkom

Za upite i rezervacije nas možete kontaktirati putem Facebooka, Instagrama, e-maila (info@for-rest.ba) ili telefonski (+387 36 644 293) – naše osoblje vam stoji na raspolaganju.

Teambuilding u Fo’Restu

Teambuilding u Fo’Restu

Moderno uređena konferencijska dvorana, velika i prostrana terasa restorana te prostrano okruženje ukrašeno prirodnim hladom borova samo su neki od razloga. A naš resort su kroz Teambuilding upoznali timovi iz Eroneta, Mobisa i Xiaomi-a - pogledajte kroz par...

Odmor za sva osjetila

Smještaj u Međugorju