FITUR Madrid 2020 – naša iskustva

24.01.2020.
Što za nas znači FITUR i zašto će nam pomoći u kreiranju turističke ponude za novu sezonu koja je pred nama?

Što znači posjetiti FITUR? Sajam se smatra najvažnijim ulaskom na tržište Latinske Amerike, zbog čega možete pretpostaviti da cijeli događaj služi kao komunikacijska platforma i odskočna daska za partnerstva koja se stvaraju. Ali povrh toga, posjetiti FITUR znači iskusiti svu ljepotu i raznolikost globalne turističke ponude. Kroz prekrasno uređene izlagačke štandove upoznali smo se s brojnim zemljama, pokrajinama ali i pojedinačnim agencijama i hotelijerima – preko 9 tisuća izlagača na FITUR-u su garancija mnoštva novih ideja od kojih smo neke od njih poželjeli pohraniti u naš rokovnik i smartphone.

Zemlja partner ovogodišnjeg sajma je Južna Koreja, tako da je jako puno poveznica s njihovom kulturom i turističkom pričom koju pružaju potencijalnim turistima. Kroz šetnju prostranim paviljonima zanimljivo je promatrati način na koji i ostale zemlje izlagači pokušavaju privući pažnju i zadržati vas u svojoj blizini – tradicionalne nošnje, zanimljiva vizualna rješenja na štandovima, atraktivni promotivni materijali, kostimirani promotori koji su uvijek raspoloženi za „photo session“ – sve je u funkciji zadobivanja toliko željene pažnje posjetitelja.

Ali najbitniji dio sajma su forumi, paneli i sastanci – dobiti priliku razgovarati sa svim zainteresiranim posjetiteljima i potencijalnim partnerima o Međugorju i Hercegovini je uistinu jedno posebno iskustvo. Iako malena i relativno nepoznata (neotkrivena) regija, drago nam je što smo redovito dobivali pozitivan feedback – mislimo da je i nedavno uvrštavanje Hercegovine u top 10 ljetnih destinacija od strane „Lonely Planet“-a u tome pripomoglo.

FITUR završava 26.01. i već sada znamo da će nam iskustva i kontakti koje smo ostvarili uvelike pomoći u kreiranju bolje turističke ponude, ali i u sveukupnom ostvarivanju turističkog potencijala kojeg krije mala, ali u našim očima velika Hercegovina. Do sljedećeg FITUR-a  – Adios Madrid!

Ponovno smo otvoreni

Ponovno smo otvoreni

Od 20.07.2020. ponovno možete uživati u ispijanju kave na našoj terasi, prošetati i relaksirati se u ugodnom ambijentu "borova" ili pak provesti aktivno poslijepodne na sportskim terenima. Za sve naše drage goste nudimo mogućnost smještaja u bungalovima, baš kao i...

read more
Fo’Rest na sajmu FITUR Madrid 2020.

Fo’Rest na sajmu FITUR Madrid 2020.

Na najvećem španjolskom turističkom sajmu FITUR u Madridu, kojega godišnje posjećuje više od 200 tisuća posjetitelja, uz brojku od preko 9 tisuća izlagača iz 165 zemalja svijeta, svoju turističku ponudu ćemo predstaviti i mi - Fo'rest Međugorje. FITUR je u 2019....

read more

Odmor za sva osjetila

Smještaj u Međugorju