Forest Logo SVG

FITUR Madrid 2020 – naša iskustva

Što znači posjetiti FITUR? Sajam se smatra najvažnijim ulaskom na tržište Latinske Amerike, zbog čega možete pretpostaviti da cijeli događaj služi kao komunikacijska platforma i odskočna daska za partnerstva koja se stvaraju. Ali povrh toga, posjetiti FITUR znači iskusiti svu ljepotu i raznolikost globalne turističke ponude. Kroz prekrasno uređene izlagačke štandove upoznali smo se s brojnim zemljama, pokrajinama ali i pojedinačnim agencijama i hotelijerima – preko 9 tisuća izlagača na FITUR-u su garancija mnoštva novih ideja od kojih smo neke od njih poželjeli pohraniti u naš rokovnik i smartphone.

Zemlja partner ovogodišnjeg sajma je Južna Koreja, tako da je jako puno poveznica s njihovom kulturom i turističkom pričom koju pružaju potencijalnim turistima. Kroz šetnju prostranim paviljonima zanimljivo je promatrati način na koji i ostale zemlje izlagači pokušavaju privući pažnju i zadržati vas u svojoj blizini – tradicionalne nošnje, zanimljiva vizualna rješenja na štandovima, atraktivni promotivni materijali, kostimirani promotori koji su uvijek raspoloženi za „photo session“ – sve je u funkciji zadobivanja toliko željene pažnje posjetitelja.

Ali najbitniji dio sajma su forumi, paneli i sastanci – dobiti priliku razgovarati sa svim zainteresiranim posjetiteljima i potencijalnim partnerima o Međugorju i Hercegovini je uistinu jedno posebno iskustvo. Iako malena i relativno nepoznata (neotkrivena) regija, drago nam je što smo redovito dobivali pozitivan feedback – mislimo da je i nedavno uvrštavanje Hercegovine u top 10 ljetnih destinacija od strane „Lonely Planet“-a u tome pripomoglo.

FITUR završava 26.01. i već sada znamo da će nam iskustva i kontakti koje smo ostvarili uvelike pomoći u kreiranju bolje turističke ponude, ali i u sveukupnom ostvarivanju turističkog potencijala kojeg krije mala, ali u našim očima velika Hercegovina. Do sljedećeg FITUR-a  – Adios Madrid!

Natječaj za posao

Natječaj za posao

Kuharica / Kuhar - 1 osoba Svoje prijave nam možete dostaviti mailom na info@for-rest.ba

Vikend ponuda

Vikend ponuda

Pozivamo vas da ovog vikenda nama prepustite brigu o vašem obiteljskom ručku - bez obzira na to koji jelovnik odaberete, sigurni smo da ćete uživati u našim specijalitetima. Stoga uživajte u vikendu, posjetite nas i odmorite se u ugodnom ambijentu našeg restorana -...

Kviz općeg znanja u nedjelju, 5. ožujka

Kviz općeg znanja u nedjelju, 5. ožujka

Pozivamo vas da se u nedjelju (5.3.) pridružite na kvizu općeg znanja koji će se održati u konferencijskoj dvorani Fo'Rest Village Resorta u Međugorju. Prijavite svoju ekipu s kojom ćete dokazati svoje znanje, a najuspješnije ekipe očekuju i vrijedne nagrade: 1.mjesto...

Odmor za sva osjetila

Smještaj u Međugorju