Fo’Rest na sajmu FITUR Madrid 2020.

FITUR je jedan od najvećih turističkih sajmova na svijetu, te se smatra najvažnijim ulazom na tržište Latinske Amerike, a mi upravo tamo ove godine predstavljamo Međugorje.

Na najvećem španjolskom turističkom sajmu FITUR u Madridu, kojega godišnje posjećuje više od 200 tisuća posjetitelja, uz brojku od preko 9 tisuća izlagača iz 165 zemalja svijeta, svoju turističku ponudu ćemo predstaviti i mi – Fo’rest Međugorje.

FITUR je u 2019. godini nadmašio rekord sudjelovanja s 10 487 tvrtki iz 165 zemalja i regija, 142 642 trgovinska posjetitelja i 110 848 posjetitelja iz šire javnosti. I upravo zbog toga idemo u Madrid – smatramo da će nova iskustva, novi kontakti kao i svjetski turistički trendovi koje ćemo upoznati, rezultirati boljom uslugom koju možemo pružiti našim cijenjenim gostima.

Ukoliko planirate i vi otputovati u Madrid, svakako nam se javite, te nas posjetite na sljedećoj lokaciji: Hall 4, 4B18

Blagdan Uzvišenja svetoga križa u Međugorju

Blagdan Uzvišenja svetoga križa u Međugorju

Podsjetimo se kako je u čast Svete godine Otkupljenja 1933/34 godine, potaknuti tadašnjim župnikom fra Bernardinom Smoljanom, međugorski župljani, usprkos velikoj neimaštini, na brdu ponad Međugorja sagradili monumentalni betonski križ visok 8,5 metara i širok 3,5...

read more
Mladifest 2021. – 1. do 6. kolovoza 2021.

Mladifest 2021. – 1. do 6. kolovoza 2021.

Radujemo se i s nestrpljenjem očekujemo ovogodišnji Mladifest! Nadamo se da ćemo ga dočekati u normalnijem okruženju i, kao nekada, upoznati brojna nova lica s kojima ćemo dijeliti radost Božje blizine koju svjedočimo u Međugorju. Međugorski međunarodni festival...

read more

Odmor za sva osjetila

Smještaj u Međugorju