Fo’Rest na sajmu FITUR Madrid 2020.

17.01.2020.
FITUR je jedan od najvećih turističkih sajmova na svijetu, te se smatra najvažnijim ulazom na tržište Latinske Amerike, a mi upravo tamo ove godine predstavljamo Međugorje.

Na najvećem španjolskom turističkom sajmu FITUR u Madridu, kojega godišnje posjećuje više od 200 tisuća posjetitelja, uz brojku od preko 9 tisuća izlagača iz 165 zemalja svijeta, svoju turističku ponudu ćemo predstaviti i mi – Fo’rest Međugorje.

FITUR je u 2019. godini nadmašio rekord sudjelovanja s 10 487 tvrtki iz 165 zemalja i regija, 142 642 trgovinska posjetitelja i 110 848 posjetitelja iz šire javnosti. I upravo zbog toga idemo u Madrid – smatramo da će nova iskustva, novi kontakti kao i svjetski turistički trendovi koje ćemo upoznati, rezultirati boljom uslugom koju možemo pružiti našim cijenjenim gostima.

Ukoliko planirate i vi otputovati u Madrid, svakako nam se javite, te nas posjetite na sljedećoj lokaciji: Hall 4, 4B18

Ponovno smo otvoreni

Ponovno smo otvoreni

Od 20.07.2020. ponovno možete uživati u ispijanju kave na našoj terasi, prošetati i relaksirati se u ugodnom ambijentu "borova" ili pak provesti aktivno poslijepodne na sportskim terenima. Za sve naše drage goste nudimo mogućnost smještaja u bungalovima, baš kao i...

read more
FITUR Madrid 2020 – naša iskustva

FITUR Madrid 2020 – naša iskustva

Što znači posjetiti FITUR? Sajam se smatra najvažnijim ulaskom na tržište Latinske Amerike, zbog čega možete pretpostaviti da cijeli događaj služi kao komunikacijska platforma i odskočna daska za partnerstva koja se stvaraju. Ali povrh toga, posjetiti FITUR znači...

read more

Odmor za sva osjetila

Smještaj u Međugorju