Fo’Rest na sajmu FITUR Madrid 2020.

FITUR je jedan od najvećih turističkih sajmova na svijetu, te se smatra najvažnijim ulazom na tržište Latinske Amerike, a mi upravo tamo ove godine predstavljamo Međugorje.

Na najvećem španjolskom turističkom sajmu FITUR u Madridu, kojega godišnje posjećuje više od 200 tisuća posjetitelja, uz brojku od preko 9 tisuća izlagača iz 165 zemalja svijeta, svoju turističku ponudu ćemo predstaviti i mi – Fo’rest Međugorje.

FITUR je u 2019. godini nadmašio rekord sudjelovanja s 10 487 tvrtki iz 165 zemalja i regija, 142 642 trgovinska posjetitelja i 110 848 posjetitelja iz šire javnosti. I upravo zbog toga idemo u Madrid – smatramo da će nova iskustva, novi kontakti kao i svjetski turistički trendovi koje ćemo upoznati, rezultirati boljom uslugom koju možemo pružiti našim cijenjenim gostima.

Ukoliko planirate i vi otputovati u Madrid, svakako nam se javite, te nas posjetite na sljedećoj lokaciji: Hall 4, 4B18

Teambuilding u Fo’Restu

Teambuilding u Fo’Restu

Moderno uređena konferencijska dvorana, velika i prostrana terasa restorana te prostrano okruženje ukrašeno prirodnim hladom borova samo su neki od razloga. A naš resort su kroz Teambuilding upoznali timovi iz Eroneta, Mobisa i Xiaomi-a - pogledajte kroz par...

Odmor za sva osjetila

Smještaj u Međugorju