Forest Logo SVG

Ponuda nedjeljom – 19.02.

U našem restoranu Borovi 82 pripremili smo posebnu ponudu jela koja će zasigurno razbuditi vaše okusne pupoljke, zbog čega bi uistinu bila šteta propustiti ovu priliku da provedete posljednju nedjelju prije korizme u opuštenoj atmosferi našeg restorana, uz odlično druženje i ukusnu hranu.
Osim omiljenih delicija, pripremili smo i promotivne cijene vina, tako da možete uživati u vrhunskim vinima koja će savršeno upotpuniti vaše jelo.
Stoga, ne zaboravite rezervirati nedjelju za druženje u Fo’Rest Village Resortu i restoranu Borovi 82. Jedva čekamo da vas ugostimo i da zajedno uživamo u vrhunskoj gastronomskoj avanturi!
Vidimo se u nedjelju!
Natječaj za posao

Natječaj za posao

Kuharica / Kuhar - 1 osoba Svoje prijave nam možete dostaviti mailom na info@for-rest.ba

Vikend ponuda

Vikend ponuda

Pozivamo vas da ovog vikenda nama prepustite brigu o vašem obiteljskom ručku - bez obzira na to koji jelovnik odaberete, sigurni smo da ćete uživati u našim specijalitetima. Stoga uživajte u vikendu, posjetite nas i odmorite se u ugodnom ambijentu našeg restorana -...

Kviz općeg znanja u nedjelju, 5. ožujka

Kviz općeg znanja u nedjelju, 5. ožujka

Pozivamo vas da se u nedjelju (5.3.) pridružite na kvizu općeg znanja koji će se održati u konferencijskoj dvorani Fo'Rest Village Resorta u Međugorju. Prijavite svoju ekipu s kojom ćete dokazati svoje znanje, a najuspješnije ekipe očekuju i vrijedne nagrade: 1.mjesto...

Odmor za sva osjetila

Smještaj u Međugorju