Forest Logo SVG

Pronađite mir u Međugorju

Svima koji žele u ovom pandemijskom vremenu pronaći utočište i mir od tjeskobnih novinskih naslova i surove svakodnevice savjetujemo da hodočaste u Međugorje.
Iako je neobično prošetati Međugorjem i ne susresti barem par grupa hodočasnika, mislimo da ćete se složiti s nama ako kažemo da je trenutno savršeno vrijeme za posjetiti ovo svetište u srcu Hercegovine. A i informacija da se nalazi na listi 30 svjetskih svetišta u kojima će od 1. svibnja moliti za okončanje pandemije koronavirusa je još jedan od razloga zašto ćete upravo ovdje iskusiti ono zbog čega se svi požele vratiti – istinski mir.
In this pandemic time, we advise everyone who wants to find refuge and peace from anxious newspaper headlines and cruel everyday life to make a pilgrimage to Medjugorje.
Although it is unusual to walk through Medjugorje and not meet at least a couple of groups of pilgrims, we think you will agree with us if we say that now is the perfect time to visit this catholic shrine in the heart of Herzegovina.
And the information that it is on the list of 30 world catholic shrines where people will pray for an end to the coronavirus pandemic is another reason why you will experience INNER PEACE, the main reason why everyone wants to return to Međugorje.
Uspješno održan dječji kamp “Za život s manje boli”

Uspješno održan dječji kamp “Za život s manje boli”

🌟 Bila nam je čast i zadovoljstvo biti domaćini dječjeg kampa "Za život s manje boli - Mi zajedno, a vi kako hoćete". 🌟 👦👧 Ovaj kamp nije bio samo o dijabetesu, već o zajedništvu, edukaciji i zabavi. Svaki dan je bio poseban, ispunjen edukativnim predavanjima i...

Praznik rada u Fo’Restu

Praznik rada u Fo’Restu

🌳 Tražite savršeno mjesto za provesti Praznik rada? Ne tražite dalje! Restoran Borovi 82 i Fo'Rest Village Resort nude vam idealnu kombinaciju ukusne hrane, opuštajuće atmosfere i predivnog prirodnog okruženja. 🍽️ 🔋 Napunite baterije i pripremite se za novi radni...

Uskrsni ponedjeljak u Fo’Restu

Uskrsni ponedjeljak u Fo’Restu

🌳 Ako tražite savršeno mjesto za opuštanje i uživanje u prirodi, na pravom ste mjestu. 🌿 Naša oaza nudi ne samo predivno okruženje za šetnje i dječje igre, već i izvanrednu gastronomsku ponudu koju ne smijete propustiti! 🍽️ Ugrabite priliku za kvalitetno provedeno...

Odmor za sva osjetila

Smještaj u Međugorju