Forest Logo SVG

Pronađite mir u Međugorju

Svima koji žele u ovom pandemijskom vremenu pronaći utočište i mir od tjeskobnih novinskih naslova i surove svakodnevice savjetujemo da hodočaste u Međugorje.
Iako je neobično prošetati Međugorjem i ne susresti barem par grupa hodočasnika, mislimo da ćete se složiti s nama ako kažemo da je trenutno savršeno vrijeme za posjetiti ovo svetište u srcu Hercegovine. A i informacija da se nalazi na listi 30 svjetskih svetišta u kojima će od 1. svibnja moliti za okončanje pandemije koronavirusa je još jedan od razloga zašto ćete upravo ovdje iskusiti ono zbog čega se svi požele vratiti – istinski mir.
In this pandemic time, we advise everyone who wants to find refuge and peace from anxious newspaper headlines and cruel everyday life to make a pilgrimage to Medjugorje.
Although it is unusual to walk through Medjugorje and not meet at least a couple of groups of pilgrims, we think you will agree with us if we say that now is the perfect time to visit this catholic shrine in the heart of Herzegovina.
And the information that it is on the list of 30 world catholic shrines where people will pray for an end to the coronavirus pandemic is another reason why you will experience INNER PEACE, the main reason why everyone wants to return to Međugorje.
Natječaj za posao

Natječaj za posao

Kuharica / Kuhar - 1 osoba Svoje prijave nam možete dostaviti mailom na info@for-rest.ba

Vikend ponuda

Vikend ponuda

Pozivamo vas da ovog vikenda nama prepustite brigu o vašem obiteljskom ručku - bez obzira na to koji jelovnik odaberete, sigurni smo da ćete uživati u našim specijalitetima. Stoga uživajte u vikendu, posjetite nas i odmorite se u ugodnom ambijentu našeg restorana -...

Kviz općeg znanja u nedjelju, 5. ožujka

Kviz općeg znanja u nedjelju, 5. ožujka

Pozivamo vas da se u nedjelju (5.3.) pridružite na kvizu općeg znanja koji će se održati u konferencijskoj dvorani Fo'Rest Village Resorta u Međugorju. Prijavite svoju ekipu s kojom ćete dokazati svoje znanje, a najuspješnije ekipe očekuju i vrijedne nagrade: 1.mjesto...

Odmor za sva osjetila

Smještaj u Međugorju