Vikend ponuda u Fo’Restu – 16.10. – 17.10.

Subota i nedjelja su rezervirani za odmor i opuštanje, a atmosfera i ugođaj našeg resorta će, sigurni smo, pripomoći od stresa svakodnevice. Ručak, večernje druženje ili kava s prijateljima - što god odlučite, sigurni smo da ćete uživati - vidimo se!

Vikend ponuda u Fo’Restu!

Subota i nedjelja su rezervirani za odmor i opuštanje, a atmosfera i ugođaj našeg resorta će, sigurni smo, pripomoći od stresa svakodnevice. Ručak, večernje druženje ili kava s prijateljima – što god odlučite, sigurni smo da ćete uživati – vidimo se!

#medjugorje #forestmeđugorje #borovi82 #forestmedjugorje

Nedjeljni ručak u Fo’Restu – 30.10.2021.

Nedjeljni ručak u Fo’Restu – 30.10.2021.

Kako izgleda vaše savršeno nedjeljno opuštanje? Birate li boravak u prirodi ili obiteljsko druženje uz omiljeno jelo? Ako se ne možete odlučiti između prethodno navedenog, svakako nam pružite priliku da vam prezentiramo zašto je naš resort savršen odabir za ugodno...

read more
Nedjeljni ručak u Fo’Restu – 23.10.2021.

Nedjeljni ručak u Fo’Restu – 23.10.2021.

Nedjeljno popodne provedite u ugodnom obiteljskom druženju uz najdraže piće, omiljene teme za razgovor i odličnu hranu. Opustite se od svakodnevnice i uživajte u opuštenoj atmosferi našeg resorta. Vidimo se!

read more
Nedjeljni ručak u Fo’Restu – 03.10.2021.

Nedjeljni ručak u Fo’Restu – 03.10.2021.

Sunčani vikend je savršena prilika za obiteljsko druženje na otvorenom . Rezervirajte svoje mjesto na nedjeljnom ručku u Fo'Restu i uživajte u odličnoj hrani u opuštenoj atmosferi našeg resorta. . Vidimo se!:) . #medjugorje #forestmeđugorje #borovi82 #forestmedjugorje...

read more

Odmor za sva osjetila

Smještaj u Međugorju